Presentatie masterplan 9 en 10 maart

We nodigen je van harte uit voor de presentatie van het masterplan waarin we je laten zien op welke punten het plan is aangepast, verbeterd en horen graag je mening.

Presentatie masterplan
De Ontwikkelcombinatie ParkHaven Partners presenteert, maandag 9 en dinsdag 10 maart, hoe de geleverde opmerkingen verwerkt zijn in het haalbaarheidsonderzoek vanuit de infoavonden in mei 2019, de input uit de ‘Durven & Dromen’ sessie op 16 januari 2020, de input van de ondernemers en van de raad op het toetsingskader. Het masterplan vormt de basis voor het haalbaarheidsonderzoek.

Meld je aan voor de avond die het beste past in jouw agenda. Vanwege de veiligheidsvoorschriften van de locatie kunnen wij maximaal 150 personen ontvangen per avond. Meld je snel aan via deze link.

Jouw feedback is belangrijk 
Als ParkHaven010 doorgaat, denk dan 9 of 10 maart mee hoe het plan kwalitatief nog beter kan worden. Jouw feedback is belangrijk! Deel je ideeën over hoe we bijvoorbeeld de woontoren aan het Drooglever Fortuynplein het beste kunnen vormgeven, welke voorzieningen je hier graag ziet en het optimaliseren van het groen.

Geen reactie's

Geef een reactie