Wonen

Voor iedere Rotterdammer

 

Wonen aan Het Park, aan het water, op loopafstand van de binnenstad en het icoon van Rotterdam als buurman, je zou bijna denken dat het alleen is weggelegd voor de happy view. Nee hoor! ParkHaven010 is voor iedere Rotterdammer betaalbaar. In totaal komen er circa 650 appartementen waarbij de verdeling is: 20% sociaal segment, 30% middensegment, 30% hoger segment en 20% topsegment.

De grootte varieert van minimaal 55 m² tot 240 m². Iedere verdieping is een mix van verschillende woningtypes. Stadsgezinnen kunnen hier perfect wonen. Ongeveer 30% van de appartementen wordt hiervoor speciaal ontworpen. De woningen in het sociale segment zijn levensloopbestendig. In de toppen komen de grotere appartementen. Naast wonen is er ook ruimte voor werken aan huis, ateliers en kantoren.

Voorzichtig zijn we gestart met het schetsen van de woningplattegronden. Waarbij we ons laten inspireren door het Haussmannconcept. Kenmerkend voor dit concept is dat ruimten in een appartement aan elkaar gekoppeld zijn, in plaats van dat de ruimtes alleen via een gang bereikbaar zijn. Vanuit het appartement kijk je uit over het park, straatjes tussen de gebouwen of het water.

Resultaten infoavonden
Alle informatie die we opgehaald hebben in de periode mei 2019 – februari 2021 hebben we overzichtelijk bij elkaar gezet op de pagina ‘Resultaten infoavonden‘.