Fijne zomervakantie

Fijne zomervakantie

Zo vlak voor de bouwvak is het tijd om een update te geven waar we achter de schermen mee bezig zijn. Waar staan we nu en loopt alles volgens planning?

Direct nadat de gemeenteraad 18 februari groen licht gaf voor ParkHaven010 zijn we aan de slag gegaan om het masterplan uit te werken naar een bestemmingsplan. In dit plan wordt vastgelegd welke functies zijn toegestaan op de plek en welke kaders daarbij gelden.

Het belangrijkste is nu om het bestemmingsplan in procedure te krijgen. We streven ernaar dat het in het najaar ter visie ligt. Op dat moment organiseren we ook weer een bijeenkomst. Zoals we het nu inschatten, is dat het 4e kwartaal 2021. Uiteraard ontvangt u een uitnodiging als we zover zijn.

Als alles volgens schema blijft lopen, starten we eind 2023 met de bouw. Het voelt misschien nog ver weg, maar we hebben de tijd hard nodig voor de uitwerking en de procedure van het bestemmingsplan, het bouwrijp maken van de plek en het uitzoeken hoe de Parkhaven goed bereikbaar blijft voor de omgeving, Euromast, ondernemers op de kade en in Het Park.

Voor nu geniet van een heerlijke zomer.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.