Woonconcept

Een woning is meer dan lengte x breedte x hoogte

 

ParkHaven010 zit in de fase van het haalbaarheidsonderzoek, toch denken we nu al na over de uitstraling, materiaalkeuze en afmetingen van de woningen.

Bij het ontwerpen van de woningplattegronden laten we ons inspireren door het Haussmannconcept. Daarbij is kenmerkend dat ruimten in een woning aan elkaar gekoppeld zijn, in plaats van dat de ruimtes alleen via een gang bereikbaar zijn. De algemene entree en het trappenhuis doen denken aan de monumentale trappenhuizen van vroeger. Vanuit de woning kijk je uit over het park, straatjes tussen de gebouwen of het water.

Totaal komen er ca. 640 appartementen voor alle Rotterdammers. Het woonprogramma omvat 20% sociaal, 30% middensegment, 30% hoger segment en 20% topsegment appartementen.

Panelen
Klik hier voor de pdf met panelen over concept (21 en 22 mei 2019)

Conclusies reactieformulieren
Klik hier voor de pdf met de conclusies van de reactieformulieren naar aanleiding van de info-avond (21 en 22 mei) en ontvangen via de website.

Quickscans
Als onderdeel van het haalbaarheidsonderzoek voor Parkhaven zijn op 8 onderwerpen recent quickscan onderzoeken uitgevoerd, van archeologie, tot geluidshinder, tot flora & fauna. Op deze pagina vindt u de conclusies per quickscan en de volledige QuickScans.